П'ятниця буде з відлигою, засипатиме снігом та поливатиме дощем. Прогноз погоди на 3 лютого

П'ятниця буде з відлигою, засипатиме снігом та поливатиме дощем. Прогноз погоди на 3 лютого

Фото: УНІАН

На дорогах - традиційна ожеледиця.

Сьогодні, 3 лютого, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. У західних, північних та центральних областях буде сніг та дощ. У Карпатах, на Закарпатті та місцями в північних областях - сильні опади. На решті території без істотних опадів, лише на Сході вдень невеликий сніг. Уночі та вранці туман (у північних областях місцями).

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

На дорогах, крім Півдня, ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом у західних областях на південно-західний, 7-12 м/с. У Карпатах та на Закарпатті пориви 15-20 м/с.

Температура у східних областях 2-7 градусів морозу. На решті території вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. На Півдні та Прикарпатті 3-8 градусів тепла.

У Києві мокрий сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура 0-2 градуси тепла.

У Львові сніг з дощем, ожеледь та налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Уранці місцями туман. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура 1-3 градуси тепла.

У Дніпрі сніг з дощем, що буде супроводжуватися налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Уранці туман. Температура від 1 градуса морозу до 1 градуса тепла. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

В Одесі без істотних опадів. Уранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура 5-7 градусів тепла.

У Харкові вдень невеликий сніг. Уранці туман. Температура 3-5 градусів морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

У Карпатах протягом дня сильний сніг з дощем, ожеледь та налипання мокрого снігу. Вранці місцями туман. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Тим часом учора, 2 лютого, харківський бабак спрогнозував ранню весну

Прогноз погоди в Україні на 3 лютого 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація