Пасажирам поїзда із Саакашвілі оголосили, що їх доправлять на територію України автобусом

Пасажирам поїзда із Саакашвілі оголосили, що їх доправлять на територію України автобусом

Фото: Reuters

Пасажири почали виходити з вагонів шукати чергового станції.

Пасажирам поїзда із екс-головою Одеської ОДА та колишнім президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі оголосили, що їх доправлять на територію України автобусом.

Відповідне оголошення у гучномовець зробила стюард Яна, інформацію нібито передала особа на ім'я Оксана Василівна, наразі її посада невідома.

Тим часом стюард поїзда Інна завила, що депутати блокують вхід і не пускають її всередину, тож вона не може пояснити ситуацію пасажирам.

"Народні депутати дуже сильно мене рознервували, я не можу говорити, я погано себе почуваю", - заявила вона.

Згодом вона сказала, що "потяг не буде їхати".

Пасажири почали виходити з вагонів шукати чергового станції.

Тим часом обурені пасажирі заявляють, що ніяких автобусів немає.

Нагадаємо, стюард "Інтерсіті" ховалася у себе в купе й відмовилася пускати поїзд із Саакашвілі всередині. Близько 20 народних депутатів намагалися переконати стюарда поїзда №5 на ім'я Інна, в якому перебуває екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, зрушити поїзд з місця. Спочатку стюард ховалася у себе в купе, допоки до неї не прийшли пасажири з вимогою рушити поїзд, зокрема, це були жінка, яка заявила, що вагітна, та літня особа, яка заявила, що в неї діабет. Депутати намагалися дізнатися в неї, чому зачинені туалети.  

Крім того, депутати заявили, що стюард тримає весь поїзд "у заручниках". Також вони стверджували, що у стюарда нездоровий вигляд. Стюард Інна відмовилася коментувати питання журналістів. 

Потяг "Інтерсіті", на якому Саакашвілі збирався в'їхати до України, затримався із відправленням до України. Спершу по гучному зв'язку оголосили, що "від Національної поліції України надійшла інформація" про присутність на борту особи, яка не має права на в'їзд до України. 

Саакашвілі раніше збирався прибути до України через КП "Краковець" на автобусі разом із журналістами. В ДПСУ наголошували, що не збираються пропускати Саакашвілі на територію України, тож у нього мали б забрати паспорти (внутрішній і два закордонних) та повернути назад до Польщі. 

Позбавили громадянства Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Сам політик пообіцяв повернутися 10 вересня. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація