Пасажири скаржаться на добові затримки рейсів з Києва до Єгипту. SkyUp пояснила їхню причину

Пасажири скаржаться на добові затримки рейсів з Києва до Єгипту. SkyUp пояснила їхню причину

Фото: skyup.aero

Поміж головних причин назвали технічні негаразди та метеоумови.

Авіакомпанія SkyUp, що виконує чартерні рейси з аеропорту "Київ" до Єгипту та у зворотному напрямку, затримує вже декілька тижнів поспіль рейси на від кілька годин до майже доби.

Про це в коменатрі ТСН.ua поскаржилися пасажири рейсів зазначених напрямків.

"Вже 2 тижні тур.оператор Join Up разом із афільованою авіакомпанією Sky Up не виконують взяті на себе зобов’язання та затримують чартерні рейси із туристами до Єгипту та у зворотньому напрямку від декількох годин до майже доби... Таке знущання над туристами та неповага до власної репутації не може бути вічною", - розповіла пасажирка Ірина Чабанова. 

Український лоукост-авіаперевізник своє чергою у відповіді на запит ТСН.ua щодо таких змін у розкладі польотів літаків зауважила, що, проаналізувавши 22 рейси у період від 1 до 10 лютого, добових затримок в SkyUp Airlines ніколи не було. Загалом, середній показник затримки у зазначений період склав 3 години 20 хвилин.

"Ми виділили дві основні причини затримок: технічні та метео. З технічних причин відбулася більша частина затримок рейсів компанії SkyUp Airlines. Однак, найдовші затримки були викликані погодними умовами. Наприклад, рейси SQP7101 та SQP7119 від 06.02.2019 затрималися на 9 годин та 5 год 34 хв відповідно, внаслідок посадки на альтернативному летовищі (в аеропорту Бориспіль замість аеропорту "Київ"), а потім - очікування на облив рідиною проти обледеніння. Обледеніння літака є дуже поширеною проблемою у зимовий період. Очікування у чергах та проходження цієї процедури вимагає додаткового часу", - розповіли у авіакомпанії.

Там також наголосили, що затримка одних рейсів своєю чергою зміщувала час вильоту наступних рейсів.

Нагадаємо, раніше днями сталася затримка рейсів в київському аеропорту "Бориспіль". У перевізника пояснили, що ситуація виникла через збій у заправці літаків.

Відкрите небо: МАУ оновлює свій флот та відкриває нові рейси

Відкрите небо: МАУ оновлює свій флот та відкриває нові рейси

Повʼязані теми:

Наступна публікація