В Anda Air розповіли подробиці зіткнення літака зі зграєю птахів

В Anda Air розповіли подробиці зіткнення літака зі зграєю птахів

Фото: Spotters.net.ua

Повітряному судну, яке постраждало під час польоту, мають замінити двигун.

Причиною технічної посадки рейсу Київ-Анталія в аеропорту "Бориспіль" стало зіткнення зі зграєю птахів під час зльоту повітряного судна з аеропорта "Київ" (Жуляни) у середу, 11 липня.

Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі української авіакомпанії Anda Air.

Зараз всіх пасажирів перевезли до аеропорту "Жуляни" та відправлять до Анталії іншим літаком.

"Наша авіакомпанія негайно залучила резервний борт для перевезення усіх пасажирів до аеропорту міста Анталії рейсом DM 2361, виліт якого заплановано на 14:30 за місцевим часом. Пасажирам буде надано гаряче харчування та напої", - повідомили в авіакомпанії.

Стосовно борту, який зіткнувся з птахами, зараз проводяться роботи щодо заміни двигуна у найкоротші строки, додали в Anda Air.

Як повідомлялося раніше, літак, який вилетів з аеропорту "Київ", здійснив аварійну посадку в "Борисполі". Політ здійснювала авіакомпанія Anda Air на замовлення туроператора Join UP.

Через інцидент буде перенесено низку рейсів. Зокрема, SSV2086 Анталія – Вінниця (перенесений на 17:30), SSV2085 Вінниця – Анталія (перенесений на 21:00), SSV2078 Анталія – Кривий Ріг (перенесений на 00.30 12 липня), SSV2077 Кривий Ріг – Анталія (перенесений на 03:55 12 липня), SSV 2262 Анталія – Київ (перенесений на 07:40 12 липня).

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація