"Пекельний колгосп, жах, несмак і повна відсутність сервісу": блогер-мандрівник розкритикував Одесу

"Пекельний колгосп, жах, несмак і повна відсутність сервісу": блогер-мандрівник розкритикував Одесу

На думку блогера, муніципальний розвиток Одеси залишився у 2000-х.

Відомий український блогер Ян Гордієнко поділився враженнями після відвідин Одеси. На його думку, у місті жахливі дороги і сервіс, захмарні ціни і загалом повний несмак.

Про це він розповів у своєму інстаграм.

Популярний блогер-мандрівник, ведучий програми "Орел і Решка", у якого понад 3 млн підписників, нещодавно побував в Одесі. Він розкритикував курортне місто за високі ціни і відсутність сервісу.

“У цей приїзд відчуття від міста жахливі. Про божевільні ціни і повну відсутність сервісу у зв'язку з нескінченним потоком людей я думаю все в курсі. Але ось Муніципальний розвиток міста залишився десь у двохтисячних. Жахливі дороги як для авто, так і пішоходів. Про самокати я взагалі мовчу, їздити тут взагалі неможливо", - написав блогер.

Він додав, що у місті відсутні пандуси для людей з інвалідністю, а за станом дерев ніхто не стежить.

"Повна відсутність загального дизайн-коду, пекельний колгосп і повний несмак скрізь. Всі ліплять свої ларьки й тонну реклами де завгодно. Підсумок: це велика ганьба місцевої влади, бо Одеса - неймовірно багате місто, і, якби гроші не йшли повз, це був би дуже гідний курорт, який можна порівняти з Барселоною", – підкреслив Гордієнко.

Нагадаємо, що Одеська область приваблює туристів морськими курортами. Щороку сюди їдуть туристи не тільки з України. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація