Переламані ребра, гомілки і стегна: в Кам'янському жорстоко побили 11-місячну дівчинку

Переламані ребра, гомілки і стегна: в Кам'янському жорстоко побили 11-місячну дівчинку

Фото: Getty Images

Протягом тижня, до постраждалої Софії не приїжджали ні батьки, ні родичі.

У Дніпрі лікарі рятують 11-місячну Софію, яку з численними травмами привезли до обласної лікарні з Кам'янського.

ТСН.uа лікар, який займається її лікуванням підтвердила, що дівчинці вже краще і зараз вони займаються її відновленням.

“Вже трохи краще. Стан її кращий, але ще залишається важким. Інших відомостей дати я не можу. Зараз головне вилікувати всі переломи її, а потім буде реабілітація. Ми її ще лікуємо. До неї ніхто не приходить, вона одна", – розповіла лікар.

Своєю чергою, місцева мешканка Дніпра Наталя, розповіла ТСН.uа, що побачила 11-місячну Софію, коли приходила до лікарні зі своєю дитиною. За її словами, постраждалою дівчинкою в лікарні займаються дуже добре, а лікарі та медсестри постійно перебувають з нею поруч.

Лікарі зазначили, що у маленької Софії дві переламані гомілки, два зламані стегна і ребра.

“Це все реабілітація на багато років. Дитина не підпускає до себе людей. Вона повністю закрита простирадлами, коли їх знімають то вона починає скавчати. Вона дітей ще якось підпускає, але дорослих боїться", – розповіла місцева мешканка.

Варто зазначити, що Софія поступила до дитячої обласної лікарні Дніпра більше тижня тому. Її привезли одну, з нею родичів або батьків не було.

"До неї ніхто досі не приїжджає, ніхто нею не цікавиться, вона лежить там одна", – додала Наталя.

Лікар, який доглядає за Софією, також підтвердила, що її ніхто не відвідував за весь час, як вона перебувала в лікарні Дніпра.

За непідтвердженою інформацією медиків лікарні, дівчинку побила 26-річна мама. На деякий час її затримала поліція, але невдовзі відпустила. Наразі не можна достовірно сказати, чи відповідає дійсності інформація і з яких причин батьки досі не приїхали до доньки в лікарню.

За словами лікарів, мама заявила поліції, що впала на дитину, але лікарі, своєю чергою зазначають, що не можна отримати такі травми просто при падінні.

“У неї поламані ребра і стегна. Добре, що вона (мама – ред.) її не стукнула по голові, її подивилися і там все добре. Дівчинка ця дуже гарна, вона в свої 11 місяців вже нормально розмовляє. Вона просить їсти, каже медсестрам "мама". Це така світла дитина, але ось що її чекає далі? Притулок. Якщо зараз дати про цю дівчинку інформацію, то є шанс, що її хтось забере", – зазначила Наталя.

Вона також додала, що їй вже написала жінка з Івано-Франківської області. Вона волонтер однієї з дитячих організацій: “Вона протягом року вже хоче усиновити дитину, у неї є свої діти, але все одно хоче ще дівчинку. У неї нічого не виходить. Ось вона дуже хоче забрати цю дівчинку".

Варто зазначити, що наразі за постраждалою дівчинкою дуже добре доглядають. Лікарі від дівчинки не відходять і вона завжди під чиїмось наглядом. На вихідних її знову помістили до реанімації, щоб за нею було ще більше догляду.

“В принципі, я заради цього і писала пост, щоб хтось цю дитину забрав собі. Уявіть, скільки там потрібно буде робити масажів, процедур та іншого. Наші лікарі сказали, що діти в такому стані просто не виживають. Це дуже сильний шок для них і диво, що дівчинка вижила. Її ще й везли з Кам'янського до Дніпра і вона все це витерпіла", – додала Наталя.

Зараз Софії вже краще, вона йде на контакт з медсестрами, їсть і потроху йде на поправку. Про те, що саме з нею трапилося, вона не розповідає.

Наразі, ТСН.ua не вдалося отримати офіційний коментар від поліції. Ми надіслали інформаційний запит і чекаємо відповіді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація