Перший день листопада посипатиме нічну Україну мокрим снігом. Прогноз погоди

Перший день листопада посипатиме нічну Україну мокрим снігом. Прогноз погоди

Фото: УНІАН

У вівторок удень стовпчики термометрів показуватимуть переважно до п'яти градусів тепла.

Завтра, 1 листопада, в Україні буде хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг, у західних областях помірний мокрий сніг та дощ. Удень в Україні без опадів.

Вітер північно-західний з переходом удень у західній частині на південний, 5-10 м/с.

Температура вночі +1…–4°С, удень 0…+5°С. На Закарпатті та Прикарпатті +6…+9°С.

Такий прогноз Українського гідрометцентру.

У Києві 1 листопада йтиме невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0…+2°С, удень +2…+4°С.

У Львові завтра йтиме мокрий сніг та дощ, удень сухо. Вітер північно-західний, південний, 7-12 м/с. Температура вночі –1…+1°С, удень +6…+8°С.

У Дніпрі найближчої ночі йтиме невеликий мокрий сніг, удень без опадів. Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі 0…–2°С, удень +2…+4°С.

В Одесі 1 листопада вночі йтиме невеликий мокрий сніг, удень опадів не буде. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі –1…+1°С, удень +3…+5°С.

У Харкові завтра вночі йтиме невеликий мокрий сніг, удень сухо. Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі –1…–3°С, удень +1…+3°С.

У Карпатах у вівторок уночі йтиме дощ з мокрим снігом, удень без опадів. Вітер північно-західний, південний, 7-12 м/с. Температура вночі 0…–5°С, удень 0…+5°С.

Прогноз погоди в Україні на 1 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація