Під будинком Зеленського активісти влаштували акцію через "розвалену" справу Гандзюк

Під будинком Зеленського активісти влаштували акцію через "розвалену" справу Гандзюк

Оскільки президент обіцяв тримати справу Гандзюк на особистому контролі, активісти прийшли до його будинку нагадати про дотримання слова.

Під будинком президента України Володимира Зеленського сьогодні пройшла акція протесту. Там зібрались активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Херсонська активістка померла півтора року тому, за три місяці після того, як у рідному місті її облили сірчаною кислотою. Головними підозрюваними в цій справі слідство назвало голову Херсонської облради Владислава Мангера та помічника-консультанта, депутата цієї ж ради - Олексія Левіна. Їм закидають організацію нападу та вже вручили підозри. А справу передали до суду.

"Хто замовив Катю Гандзюк?": активісти вимагають в Зеленського покарати винних

"Хто замовив Катю Гандзюк?": активісти вимагають в Зеленського покарати винних

Активісти вважають, що розслідування згорнули передчасно, і в суді справа розвалиться. Оскільки президент обіцяв тримати справу Гандзюк на особистому контролі, активісти прийшли до його будинку нагадати про дотримання слова.

"У справі немає показів ключових організаторів і співорганізаторів, справа розвалиться. Але Зеленський персонально обіцяв посадити всіх причетних", – каже учасник акції Роман Сініцин.

Напередодні повідомлялося, що в центрі Києва 12 травня біля будівлі Офісу президента активісти провели акцію під назвою "Весна на граніті", на якій влаштували своєрідний перформанс і підпалили шину.

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація