Під час акції біля МВС невідомий облив журналістку NewsOne "липкою білою речовиною"

Під час акції біля МВС невідомий облив журналістку NewsOne "липкою білою речовиною"

Фото: NewsOne

Правоохоронці одразу ж затримали нападника.

Під час акції націоналістичних рухів під стінами Міністерства внутрішніх справ невідомий облив журналістку NewsOne кефіром.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На акції під стінами МВС, яка відбулася сьогодні, 10 жовтня, один із чоловіків облив кефіром журналістку телеканалу. Правоохоронці, які стежили за порядком, відразу затримали правопорушника", - йдеться у повідомленні.

Фото: NewsOne

Зазначається, що під час затримання товариші нападника намагались перешкодити його затриманню та влаштували штовханину. Один із них звернувся за медичною допомогою із раною руки.

"Чоловіка, який облив журналістку, та трьох активних учасників сутички доставили до управління поліції для встановлення їх анкетних даних. Після проведення першочергової перевірки буде надана правова оцінка їхнім діям", - підкреслюють у поліції.

Прийшли підтримати патріота. Облив кефіром пропагандистку з Ньюсвана. Поліція намагалася затримати небайдужого....

Опубліковано C14 news - резерв Середа, 10 жовтня 2018 р.

Сама ж журналістка під час прямого включення розповіла, що її та оператора облили не кефіром, а клеєм, або ж якоюсь іншою "липкою білою речовиною", однак і поліція, і очевидці це спростовують.

Нагадаємо, в ніч проти 10 жовтня невідомі кинули гранату в оселю координатора С14 Сергія Мазура у Борисполі. Під час нападу у квартирі перебували його батько та мати, самого активіста в ту ніч вдома не було. Від розриву гранати серйозно постраждав батько хлопця. У зв’язку з цим він закликав провести акцію біля стін МВС із вимогою справедливого розслідування справи.

 

Біля будівлі МВС мітингувальники вимагають розслідувати напади на активістів С14

Біля будівлі МВС мітингувальники вимагають розслідувати напади на активістів С14

Повʼязані теми:

Наступна публікація