Під час благодійного матчу "Динамо" U16 в Іспанії здійснилася мрія 13-річної Соні з Миколаївщини, яка постраждала від бомбардувань рф

Дата публікації
Перегляди
2237
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Під час благодійного матчу "Динамо" U16 в Іспанії здійснилася мрія 13-річної Соні з Миколаївщини, яка постраждала від бомбардувань рф

У пʼятницю, 10 червня, в Іспанії футбольний клуб "Динамо" U16 (футболісти 2006 року народження) провів благодійну гру Match for peace #StopWarInUkraine проти команди "Л'Успіталет" із Каталонії.

Так, на глядачів матчу чекав традиційний художній перфоманс за участі українських артисток - DOROFEEVA, KAZKA та учасниці “Голосу країни” Інеси Грицаєнко. Ведучі цієї частини заходу - кураторка проєкту 1+1 "Здійсни мрію" Олександра Лобода та співачка, учасниця минулих перфомансів Michelle Andrade.

Особливістю благодійного поєдинку, в межах якого триває збір коштів для придбання рентген-апаратів С-арки, став спільний виступ 13-річної Софії Іванової з Миколаївської області, яка постраждала внаслідок бомбардувань рф, зі співачкою DOROFEEVA. 

Софія на стадіоні "Фейха Льарга" акомпонувала співачці під час виконання пісні “Думи”, таким чином реалізувавши свою заповітну мрію – спільний виступ з улюбленою артисткою. До того ж напередодні матчу організатори «Динамо Київ» та особисто президент футбольного клубу Ігор Суркіс провели Соні екскурсію сонячною Барселоною та влаштували шопінг, адже дівчинка мала лише той одяг, який вдалося вивезти з-під обстрілів.

Наразі Соня є підопічною «Динамо Київ» та благодійного проекту 1+1 "Здійсни мрію", перебуває під опікою лікарів з "Охматдиту" і, крім лікування, тренується грати на гітарі, яку подарували глядачі ТСН.

"Діткам дуже важливі позитивні емоції, щоб хоча б трохи перемикатися від тих драматичних подій, які відбуваються в нашій країні, тому ми організували для Соні цю поїздку та здійснили мрію під час матчу на стадіоні. Дорога до Іспанії була швидкою та комфортною, Соня переміщалася на фірмовому автобусі «Динамо Київ». Ну і самим матчем подорож не завершилася, разом із рідними дівчинка залишилася ще на уїк-енд в одному з найкращих готелів Барселони», — розповідають у «Динамо Київ».

Традиційно, організацією виступів та художньою концепцією заходів займалася команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. А цільовий збір на закупівлю медичного обладнання продовжується на платформі UNITED24.

Нагадаємо, що 13-річна Софія Іванова з Миколаївської області постраждала внаслідок бомбардувань рф. Коли російські військові обстріляли будинок, в якому мешкає родина дівчинки, уламок снаряда влучив їй у голову. Нині Соня є підопічною благодійного проєкту 1+1 "Здійсни мрію" та знаходиться під опікою лікарів з “Охматдиту”.

Наступна публікація