Під час судового засідання "хрещеному батьку контрабанди" Альперіну викликали "швидку"

Під час судового засідання "хрещеному батьку контрабанди" Альперіну викликали "швидку"

Під час судового засідання "хрещеному батьку контрабанди" Альперіну викликали "швидку"

Засідання відклали на 14:00.

Після перерви у засіданні ВАКС, на якому обирають запобіжний захід Вадиму Альперіну, захисник одеського бізнесмена заявив, що його клієнту треба викликати швидку допомогу.

За словами адвоката, Альперін поскаржився на стан свого здоров’я, випив ліки, але "є необхідність у виклику "швидкої". "Це не буде пов’язано з відкладенням засідання, просто хоча б поміряти тиск людині. Захворювання не є виявленим сьогодні – постійно така ситуація", - сказав захисник.

Потім Альперін підтвердив судді, що йому потрібен лікар.

Своєю чергою, сторона звинувачення запропонувала розпочати розгляд їхнього клопотання, адже воно об’ємне і його розгляд триватиме довго. "За цей час, доки буде проходити виступ, можна паралельно, ми не заперечуємо, викликати "швидку". Потім зробити невелику перерву", - сказали прокурори і наполягли на початку розгляду.

Суд, врахувавши обідній час, відклав розгляд справи до 14:00.

Нагадаємо, 26 листопада детективи Національного антикорупційного бюро України затримали працівників митниці та інших осіб, які можуть бути причетними до вчинення злочинів. 

До цього заступник начальника Київської митниці Сергій Тупальський повідомив, що у нього вдома проводять обшуки. За даними ЗМІ, митника було затримано у справі про пропозицію хабар у 800 тисяч доларів детективу НАБУ. 

27 листопада співробітники НАБУ затримали бізнесмена Вадима Альперіна, якого підозрюють у організації контрабандних схем.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація