Під час травневих свят на рейсах "Укрзалізниці" проводитимуть "карантинні" рейди

Під час травневих свят на рейсах "Укрзалізниці" проводитимуть "карантинні" рейди

Фото: УНІАН

Порушників можуть висаджувати з потягу.

Під час травневих свят в Україні поліцейські та робітники воєнізованої охорони будуть проводити рейди на рейсах "Укрзалізниці". Перевірятимуть дотримання карантинних правил, зокрема носіння масок.

Про це розповів керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Шевченко в етері телеканалу "Дом".

За його словами, кожен потяг проходитиме спеціальну санобробку як всередині, так і ззовні. Пасажири і працівники повинні бути в масках, у вагонах встановили санітайзери.

Правоохоронці будуть перевіряти дотримання усіх правил. А тих пасажирів, які порушили карантин, можуть навіть висадити з потяга. 

"Теоретично, згідно з правилами перевезень, начальник поїзда має таке право. Але застосовувати фізичну силу до людини, якщо вона відмовляється це зробити, взяти її за руку і витягти з поїзда, він не може. Для цього він залучає поліцію, яка повинна цю людину зняти", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, "Укрзалізниця", реагуючи на підвищений попит, збільшує кількість додаткових поїздів на великодні та травневі свята. 

"Укрзалізниця" планує запустити 30 нових маршрутів до літа

"Укрзалізниця" планує запустити 30 нових маршрутів до літа

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація