Під час зачистки Лисичанська українські військові знищили снайперський загін терористів

Під час зачистки Лисичанська українські військові знищили снайперський загін терористів

Зачистка Лисичанська, 26 липня / Фото: facebook.com/dostali.hvatit

Також у місті було знайдено великикий арсенал зброї, зокрема, снайперські гвинтівки нового покоління російського виробництва.

Під час зачистки міста Лисичанськ Луганської області українськими військовими була знищена терористична група снайперів, повідомляє прес-центр АТО.

"Підрозділами високомобільних десантних військ була знешкоджена група снайперів. Позиції бойовиків були обладнані у добре укріпленому залізобетонному бункері. Десантники, блокувавши укріплення, за допомогою вибухівки пробили доступ до приміщень ДОТу. Терористичний снайперський загін було знищено", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у місті був виявлений великий арсенал різноманітної зброї та боєприпасів бандитів. Трофеями військовослужбовців стали вантажівка КамАЗ, завантажена ракетами до зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", чимало різноманітної стрілецької зброї, мінометів та гармат. Своїм головним трофеєм українські десантники вважають снайперські гвинтівки нового покоління, виготовлені у Російській Федерації.

"Бойовий дух терористичних угрупувань зломлений. У середовищі бойовиків панічні настрої", - наголошується у повідомленні.

Також у прес-центрі АТО зазначається, що мешканці Лисичанська радо зустрічали своїх визволителів – українських десантників. Під час проходження колон військовослужбовців лисичанці обабіч дороги вітали їх вигуками "Дякуємо за звільнення!".

Нагадаємо, близько напередодні близько 16.00 сили АТО повністю зачистили від терористів місто Лисичанськ Луганської області, після чого воно було передане під контроль бійців батальйону територіальної оборони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація