Під Харковом невідомі напали на охоронницю будинку культури і підірвали банкомат

Під Харковом невідомі напали на охоронницю будинку культури і підірвали банкомат

Під Харковом невідомі напали на охоронницю будинку культури і підірвали банкомат

Зловмисники втекли, прихопивши з собою касети з грошима.

У селищі Мала Данилівка під Харковом невідомі вночі підірвали банкомат і викрали з нього гроші.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

"Подія сталася сьогодні (21 листопада – прим.ред.) близько першої години ночі у селищі Мала Данилівка Дергачівського району", - йдеться у повідомленні.

За словами 59-річного представника банку, двоє невідомих чоловіків увірвались до приміщення місцевого будинку культури, накинулись на 47-річну охоронницю та зв'язали їй руки, а потім пошкодили банкомат і забрали касети з грошима.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники пошкодили банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою.

Своєю чергою охоронниця підтвердила, що нападники деякий час копирсалися біля банкомата, а близько третьої години ночі вона почула звук, характерний для вибуху.

Наразі поліцейські обстежують лісосмугу поблизу місця події та здійснюють подворовий обхід будинків для виявлення підозрюваних, відкрито кримінальне провадження за фактом розбою, зловмисникам "світить" до 12 років в’язниці.

У банку встановлюють викрадену суму та завдані збитки.

Нагадаємо, раніше у Києві чоловіки викрали близько $ 350 тисяч та кілограм золота у зливках із депозитних скриньок одного з банку у Подільському районі. Правоохоронці встановили, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними у документи особистими фотокартками.

Наступна публікація