Під Києвом горить АЗС

Під Києвом горить АЗС

Фото: ДСНС

Інцидент стався на Житомирській трасі.

Увечері середи, 20 червня, на Житомирській трасі в селі Гурівщина під Києвом виникла пожежа на АЗС БРСМ.

Про це в соцмережі повідомила користувачка Юлія Гулевич.

"На Житомирській трасі горить АЗС БРСМ (горить недовго, ДСНС ще немає). Стали свідками, за якісь кілька хвилин перекриють трасу, скоріш за все. Враховуйте під час планування маршрутів. Там одна колонка сильно горить. Ми дали газу сильно, аби проскочити. Могло рвонути. Там ще немає нікого. Машини припарковані біля будівлі стоять, люди якісь бігають", - написала вона.

"На АЗС "БРСМ-Нафта" (що розташована на трасі Київ - Житомир) о 23:46 водій забув вийняти пістолет з бензобака і почав рух в бік виїзду з АЗС, у результаті чого паливороздавальна колонка була зірвана з кріплень, впала і почався витік газу. Сталося загоряння, після якого загорілося обладнання. Завдяки встановленій протипожежній системі вогонь було погашено протягом 11 хвилин. Винуватець зник з місця події", - повідомили ТСН.ua в "БРСМ-Нафта".

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК (знищення і пошкодження чужого майна суспільно небезпечним способом).

Під Києвом водій вирвав на АЗС бензоколонку, після чого спалахнула пожежа

Під Києвом водій вирвав на АЗС бензоколонку, після чого спалахнула пожежа

Нагадаємо, цієї весни суд зобов'язав власників і орендарів "БРСМ-нафта" сплатити десяткам людей моральну компенсацію. 8 червня 2015 року на "БРСМ-нафта" стався вибух. Вогонь охопив три резервуари із бензином. Рятувальники кілька годин поспіль намагалися загасити пожежу, але полум'я перекинулося ще на кілька резервуарів. Вогонь забрав життя 5 людей, 240 тонн нафтопродуктів потрапили у ґрунт і водойми. Місцеві скаржилися на погіршення здоров'я, на шкоду, що завдали їхнім господарствам.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація