Під Києвом селяни готові висувати в президенти депутата, який скривдив школяра за критику

Під Києвом селяни готові висувати в президенти депутата, який скривдив школяра за критику

Чоловікові, який образив і завдав тілесних ушкоджень дитині за допис у Facebook, люди аплодували.

Селяни на Київщині підтримали районного депутата від Блоку Петра Порошенка Олександра Паламарчука, який тиждень тому на сесії привселюдно схопив за шию 16-річного активіста Сергія Чагарова. Політика тоді обурив пост учня у соцмережі про дорогий відпочинок депутата зі співмешканкою з Росії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Аматорське відео, де райдепутат з села Гатне тримає за шию школяра, за кілька днів набрало понад сто тисяч переглядів. Молодий хлопець у Facebook висловив обурення тим, що депутат разом із росіянкою літає на Мальдіви, відпочиває в одному за найдорожчих клубів Одеси – в той час, як деякі мешканці його округу не знають, за які кошти далі жити. За це Паламарчук привселюдно погрожував вибити зуби школярові та називав його "чумою прищавою".

Селяни на Київщині підтримали депутата від БПП, який напав на школяра напередодні

Селяни на Київщині підтримали депутата від БПП, який напав на школяра напередодні

Дати оцінку цим подіям зібралися зо дві сотні селян. Вони дійшли думки, що депутат не бив дитину, а лиш узяв її за шию та підняв за вухо. Тобто загалом, мовляв, депутатської етики не порушив і нічого страшного не зробив. Депутатові, який прийшов разом із охоронцями, першому надали слово. Його виправдання зустріли оплесками, а голова громади Гатного заявила, що за Паламарчука селяни готові голосувати і в обласну раду, і навіть висунути його в президенти. "За шию трошки потримав – ну, подумаєш! Як шкідливе кошеня… Хороший депутат, допомагає селу. Перевиховати дитину треба, вона не повинна обговорювати сім'ю", - казали люди.

Депутатові Паламарчуку 31 рік. Згідно з його декларацією за минулий рік, він не отримав жодної копійки доходу, але має "Лексус", 60 тисяч гривень готівки і 31 тисячу доларів комусь позичив. ТСН він зізнається, що і хати не має – живе майже два роки з громадянкою Росії у тата, бо її кохає. І подорожує з нею за кошти батька-бізнесмена. "Вона працює, щоб отримати посвідку на проживання. Я не знаю, ким вона працює. Здається, бухгалтер", - заявив він.

Засуджують депутата лише його однопартійці, колишні атовці, активісти. Вони впевнені, що стандарти чесності та гідності мають встановлювати молоді українці, яким жити і жити в цій країні, а не ті, хто чий вік уже добігає кінця, і хто мав час для того, аби вплинути на суспільну ситуацію. Натомість на бік депутата став навіть рідний батько хлопця. "Я вважаю, що вибачень достатньо. Боюся за сина, бо люблю. Ви ж знаєте, в якій країні ми живемо", - пояснив він, чому виступає проти громадської активності сина. Потерпілий школяр зізнався, що йому трохи страшно, але депутату він такої поведінки не вибачив. А мати учня після розголосу звернулася в поліцію, де відкрили кримінальне провадження через умисне завдання легких тілесних ушкоджень.

Раніше повідомлялося, що у Сумах розшукують екс-депутата обласної ради, якого підозрюють у розбещенні малолітніх. До поліції вже надійшло 8 заяв від батьків про те, як чоловік на сірій іномарці зупинявся біля майданчиків і за гроші пропонував дітям сісти в машину, при цьому демонструючи статеві органи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація