Під Києвом школяр вистрибнув із 7-го поверху через заборону грати на ноутбуку

Під Києвом школяр вистрибнув із 7-го поверху через заборону грати на ноутбуку

Фото: thestocks.im

12-річний хлопчик викинувся з вікна після того, як мати забрала в нього ноутбук.

У Борисполі 12-річний школяр викинувся з вікна багатоповерхівки після сварки з батьками через комп'ютерні ігри.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

"Учора (19 лютого – прим.ред.), о 19.30 годині надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги, що в м. Бориспіль на вул. Робітничій із 7-го поверху багатоповерхового буднику випала дитина", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, хлопчика з численними травмами тіла доправили до місцевої лікарні, він перебуває в реанімаційному відділені у тяжкому стані, за життя школяра борються медики.

Правоохоронці встановили, що дитина постійно грала у комп'ютерні ігри, погано навчалася у школі, і через це між підлітком та батьками виникали сварки. Напередодні трагедії мати забрала у сина ноутбук, тому він пригрозив, що викинеться з вікна, якщо йому будуть забороняти грати.

Наразі поліція порушила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з додатковою відміткою "самогубство", триває досудове розслідування.

Окремо наголошується, що працівники поліції виключили участь неповнолітнього у соціальних мережах, які штовхають дітей на смерть.

Нагадаємо, раніше на Херсонщині поліція врятувала двох дівчат від самогубства через гру "Синий кит". Наразі дівчата проходять реабілітацію в обласному психо-неврологічному диспансері.

Повʼязані теми:

Наступна публікація