Під Києвом у власній хаті живцем згоріли дідусь і 5-річна онучка

Під Києвом у власній хаті живцем згоріли дідусь і 5-річна онучка

Фото: ТСН

Решта дорослих встигли вибігти з приміщення.

На Київщині в охопленому вогнем будинку загинули дитина і її дідусь. Сусіди винуватять у цьому батьків маленької дівчинки, котрі начебто сильно напилися і ледь трималися на ногах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Будинок на околиці села Квітневе горів, мов смолоскип. Очевидці кажуть, що горіло дуже швидко, шифер стріляв, тож підійти було неможливо. "Полум’я таке, що батареї покрутило", - каже родич Володимир, який живе по сусідству та першим кинувся рятувати людей. "Олега я взяв і викинув на вулицю. Сам застрибнув, тут по ліжку – нема нікого. І я звідти вийшов, бо дихання не вистачало", - розповів він. У цей час баба і мама 5-річної Насті вибігли з хати на подвір’я, а дитину лишили у вогні.

За добу в Україні живцем згоріли 12 людей

За добу в Україні живцем згоріли 12 людей

Будинок палав понад п’ять годин. Тіло чоловіка знайшли над ранок у кімнаті, дитини – біля дверей. Очевидці кажуть, що спершу навіть не було зрозуміло, чи це останки маленької людини, чи це проста зола. "Бачу – чоловіка несуть, а дівчинки не бачу. Бачу лише пакетик", - шокований свідок. Сусіди категорично твердять, що відповідати за трагедію мають батьки дитини, бо вони пиячили і ніде не працювали. Бабуся загиблої Насті в біді винуватить зятя, котрий палив стару буржуйку. "Кричить: горимо! Я, як стояла гола, вискочила, а в хату зайти не можу. Документи погоріли – нічого нема", - каже вона.

Сусіди не жаліють і її – винуватять усіх дорослих, бо ті за алкоголем занедбали життя дівчинки. Офіційні версії займання тепер з’ясовують у поліції, там за фактом смерті дитини порушили провадження, за котрим батькам загрожує до восьми років в’язниці. Ті зараз із невеликими опіками у лікарні, а бабуся готується перебиратися до старших дітей. На подвір’ї залишається нікому не потрібний голодний собака.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація