Під міськрадою Одеси сталися сутички між силовиками та мітингувальниками

Люди намагалися прорватися до будівлі.

Сьогодні, 20 вересня, під будівлею міської ради Одеси виникли сутички між представниками правоохоронних органів та учасниками мітингу, які вимагали відставки мера. 

Про це повідомила прес-служба місцевої поліції.

Розпочала свою роботу сесія міської ради, а люди зібралися біля будівлі. Частина з них спробувала потрапити всередину. Їх попередили через гучномовець, однак це не допомогло.

"Незважаючи на це попередження, дехто з мітингувальників спробував пройти до приміщення міськради, пропускний режим до якої здійснюється співробітниками мерії.  Між активістами та правоохоронцями, які забезпечують охорону публічного порядку, виникла штовханина. Грубих порушень публічного порядку зафіксовано не було", - йдеться у повідомленні.

Поліція контролює ситуацію біля одеської міської ради Сесія Одеської міськради розпочала свою роботу. Сесійна зала мер...

Опубликовано Поліція Одеської області 20 сентября 2017 г.

Полісмени тримають ситуацію під контролем. 

Одеський сайт "Думская" повідомив, що зібралося біля мерії близько 500 осіб, які вимагали відставки мера Геннадія Труханова після смертельної пожежі у дитячому таборі "Вікторія".

Відзначається, що розпочалися сутички через те, що один з учасників акції був у балаклаві. Представники "Свободи" та "Нацкорпусу" намагалися потрапити до будівлі, однак їх не пустили. Біля бічного входу нібито сталася бійка. У сесії була оголошена перерва. 

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючого будинку вистрибнули троє дітей.  

Жертвами трагедії стали троє неповнолітніх.

В рамках розслідування затримали директора табору та відповідальну за пожежну безпеку у закладі. Суд визначив їм запобіжний захід - тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави. 

У Одесі збираються на мітинг з вимогою покарати винних у трагедії у таборі "Вікторія"

У Одесі збираються на мітинг з вимогою покарати винних у трагедії у таборі "Вікторія"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація