Під Одесою невідомі зі стріляниною розтрощили дорожній пункт контролю за фурами

Під Одесою невідомі зі стріляниною розтрощили дорожній пункт контролю за фурами

Фото: Олеся Голодок/Facebook

Очевидці кажуть, що все відбувалося на очах у поліцейських.

В Одеській області стався збройний напад на комплекс контролю за вагою вантажівок, що рухаються трасами регіону. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на громадських активістів.

За наявною інформацією, жертвами нападу невідомих стали співробітники "Укртрансбезпеки" і представники ГО "Український транспортний союз". Зі слів лідера громадської організації "Україна – це ми" Віталія Голодка, інцидент стався біля села Дачне на київській трасі поряд із постом поліції. Нападу передувало раптове знеструмлення контрольного пункту. Після цього з боку села з’явилися кілька десятків людей у масках із пістолетами і кийками в руках. Вони стріляли в інспекторів і громадських активістів, потім били поранених, які лежали. Також нападники трощили автомобілі, припарковані біля комплексу. Зі слів очевидців, швидки забрали з місця події кількох людей, в яких були, зокрема, й вогнепальні поранення.

Київська трасса, пост біля села Дачне. Невідомі в масках зайшли на пост зі сторони села, одразу, як на посту вимкнули...

Опубліковано Олесею Голодок Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Голодко стверджує, що співробітники "Укртрансбезпеки" неодноразово отримували погрози та писали заяву до керівництва обласної поліції. Однак належної охорони для інспекторів, які здійснюють нагляд за дотриманням ваги фурами, забезпечено не було. Більше того, свідки кажуть про те, що поліцейські із сусіднього посту бачили напад, але нібито в ситуацію не втручалися. Зараз на місці подій працює слідчо-оперативна група.

Коментар свідка розстрілу інспекторів Укртрансбезпека та активістів Український Транспортний Союз на посту номер ОДИН,...

Опубліковано Олесею Голодок Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Раніше повідомлялося, що на Буковині 18-річна дівчина зазнала тяжкої травми голови внаслідок нападу двох чоловіків. Потерпіла переконана, що це були її знайомі хлопці, з одним із них вона раніше зустрічалася.

Повʼязані теми:

Наступна публікація