Під Запоріжжям чоловік ножем порізав двох односельців

Під Запоріжжям чоловік ножем порізав двох односельців

Один з постраждалих чоловіків у тяжкому стані.

У Токмаку Запорізької області місцевий мешканець напідпитку завдав ножових поранень двом односельцям. Чоловіків доправили до лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

Подія сталася 8 вересня близько 21 години в одному з місцевих кафе по вулиці Центральній. 

 26-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння в ході конфлікту спричинив ножові поранення  двом юнакам 22 та 23 років. Обидва потерпілих госпіталізовані до місцевої лікарні. Стан 22-річного молодика залишається стабільно важким. 

"Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даними медиків, в його крові виявлено 2,6 проміле алкоголю. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)  Кримінального кодексу України".

Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція за статтею передбачає до п’ятнадцяти років ув’язнення. 

 Нагадаємо, що у Мелітополі Запорізької області двоє чоловіків вдерлися до будинку 81-річної пенсіонерки і пограбували її. Чоловіки, погрожуючи ножем і пістолетом, вимагали у жінки її заощадження. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація