Під Житомиром четверо дітей тиждень сиділи вдома без матері, поки та пиячила у сусідньому районі

Під Житомиром четверо дітей тиждень сиділи вдома без матері, поки та пиячила у сусідньому районі

Жінку знайшли у сусідньому районі у нетверезому стані.

У Новоград-Волинському районі Житомирської області поліцейські розшукали матір, яка зникла з дому на тиждень залишила чотирьох неповнолітніх дітей без нагляду.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області.

До поліції звернулася 14-річна жителька Новоград-Волинського району та повідомила, що кілька днів тому її матір пішла з дому, залишивши її та ще трьох її молодших сестер самих.

38-річна матір дівчинки  - добре знайома правоохоронцям, вона перебуває на обліку соціальних служб, і лише цього року ювенальні інспектори мали зо два десятки приводів щодо недогляду за дітьми. Вона вже неодноразово залишала неповнолітніх доньок, віком 15, 14, 10 та 7 років, без нагляду, а сама розважалась у різних компаніях.  

Востаннє мати залишила дітей на 6 днів та поїхала відпочивати до друзів. 14-річна дівчинка сама доглядала за молодшими сестрами та дбала про їх харчування.

"Поліцейські разом із соціальними працівниками розшукали жінку у сусідньому районі. На момент зустрічі вона перебувала у нетверезому стані. Наразі її повернули  додому та зобов’язали дбати про дітей. Водночас соціальні служби взяли родину під супровід, а поліцейські вдруге порушили питання про позбавлення її батьківських прав", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, що у Ніжині Чернігівської області дитина впала і отримала струс мозку, поки мати пиячила з подругами.  8-місячне немовля забрали до лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація