Підлітка, якого кілька днів розшукували під Дніпром, знайшли на дні кар'єру

Підлітка, якого кілька днів розшукували під Дніпром, знайшли на дні кар'єру

Хлопця шукали кілька днів.

У селі Старі Кодаки Дніпропетровської області знайшли тіло 15-річного підлітка. Водолази дістали його з дна місцевого кар'єру.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

Підлітка почали шукати ще 31 серпня, коли стало відомо, що під час відпочинку біля водойми у селі Старі Кодаки Дніпровського району, зник хлопець. Його особисті речі знайшли на березі водойми.

1 вересня рятувальники обстежили берегову лінію навколо кар’єру протяжністю 800 м. Зниклого не знайшли. Наступні два дні поспіль пошуки дитини продовжилися. Водолази обстежили акваторію водойми, але нічого не виявили.

Сьогодні, 4 вересня, під час обстеження водойми близько 600 кв. метрів, за допомогою водолазного спорядження, рятувальники виявили тіло загиблого хлопця, 2004 року народження, на глибині 6 метрів та на відстані 15 метрів від берега. Співробітники ДСНС доправили його до берега та передали працівникам поліції", — повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, що у Кривому Розі 19-річну дівчину, яку розшукували тиждень, знайшли мертвою. Її тіло виявили у кар'єрі в Тернівському районі на глибині більше 150-ти метрів рятувальники ДВГРЗ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація