Підозрюваний у вбивстві Ноздровської заявив, що його змусили визнати себе винним силовики - донька юристки

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської заявив, що його змусили визнати себе винним силовики - донька юристки

Фото: УНІАН

За словами Россошанського, правоохоронці погрожували йому вбивством сина.

Підозрюваний у вбивстві юристки Ірини Ноздровської Юрій Россошанський заявив, що його змусили взяти на себе провину посадовці Національної поліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала донька вбитої Анастасія Ноздровська.

"Сьогодні (11 лютого - прим.ред.) на судовому засіданні Россошанський Юрій, вбивця моєї мами, заявив, що він цього не робив і його Аброськін і Нєбитов змусили взяти це на себе під погрозою вбивства його сина - винуватця в смерті моєї тітки Сапатінської Світлани", - повідомила вона.

За словами доньки вбитої юристки, Россошанського-молодшого суд взагалі випустив на волю.

"То що, кого тепер наступного вб’ють?" - запитала дівчина.

Россошанського молодшого наш доблесний суд випустив на волю!! Так що, кого тепер наступного вб’ють? Також сьогодні на...

Опубликовано Анастасией Ноздровской Вторник, 11 февраля 2020 г.

Зазначимо, Шевченківський районний суд 11 лютого подовжив Россошанському-старшому дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 1 січня 2018 року в одній з річок в Київській області знайшли тіло Ноздровської, яка зникла за кілька днів до цього. Жінка особисто вела справу в суді про ДТП, в якій загинула її сестра Світлана Сапатинська.

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської зробив сенсаційну заяву

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської зробив сенсаційну заяву

Смертельна аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Тоді Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на смерть збив Сапатинську. Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою Ірині та її сім'ї, про що є зареєстровані кримінальні провадження.

У Нацполіції та МВС детально розповіли, як їм вдалося затримати підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської - батька Дмитра Россошанського - Юрія. Повідомлялося, що правоохоронці відтворили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення – від станції метро "Героїв Дніпра" до села Демидів на Київщині. Своєю чергою, глава МВС Арсен Аваков прокоментував затримання і зауважив, що "докази більш ніж вагомі".

У липні 2018 року прокуратура посилила підозру Россошанському. Слідство перекваліфікувало справу з умисного вбивства на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, за що чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація