Підозрюваний в організації вбивства Бабченка фігурує в інших кримінальних справах

Підозрюваний в організації вбивства Бабченка фігурує в інших кримінальних справах

Фото: УНІАН

З 2016 року поліція розслідує справу про незаконне поводження зі зброєю Борисом Германом.

Підозрюваний в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман є обвинуваченим в інших кримінальній справах.

Про це йдеться в ухвалі Києво-Святошинського районного суду Київської області від 04 квітня 2018 року, - пише "Українська правда“.

Тоді суд обрав Герману запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання у справі про підроблення документів.

У цій справі разом з ним обвинувачується Капілян Антоніна Анатоліївна – власниця українсько-німецького СП "Шмайсер", де Герман працює виконавчим директором.

З 2016 року поліція розслідує справу про незаконне поводження зі зброєю Борисом Германом.

В матеріалах цієї справи йдеться, що невстановлена особа відправляла Герману посилки з предметами, схожими на патрони та оптичний приціл для станкового гранатомета.

Як пишуть "Схеми" в Україні є лише один Герман Борис Львович, 1967 року народження.

"Він справді зареєстрований у Шевченківському районі Києва, де розглядатимуть відповідне клопотання", – зазначають журналісти.

Борис Львович Герман був помічником двох народних депутатів: Михайла Гончарова (Соціалістична партія, 5 скликання) та Ігора Плохого (Партія регіонів, 6 скликання).

Також у реєстрі юридичних осіб він значиться засновником семи компаній. Крім "Шмайсера" це "Сі Фрут", "Приватна справа-200", "Київська консалтингова група", "Альпійський клуб", "Ресторатор" та "Право".

Ці підприємства спеціалізуються на оптовій торгівлі, юридичних послугах, нерухомості та оренді.

Журналіст Аркадій Бабченко зізнався, що ненавидить Путіна

Журналіст Аркадій Бабченко зізнався, що ненавидить Путіна

Нагадаємо, ввечері 29 травня у Києві поліція повідомила про нібито замах  на російського журналіста Аркадія Бабченка. Від отриманих поранень, за даними правоохоронців, чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Наступного дня, 30 травня, під час брифінгу голови СБУ Василя Грицака "убитий" Бабченко з'явився на публіці. Він заявив, що його "вбивство" було інсценовано спецслужбами, щоб затримати замовника. Силовики затримали підозрюваного в організації замаху на Бабченка у Києві. Прізвище чоловіка назвав Шевченківський райсуд столиці - ним виявився Борис Герман. За даними адвоката підзахисного Євгена Солодка, Герман - виконавчий директор українсько-німецького підприємтсва "Шмайсер", що виготовляє зброю31 травня суд обрав йому запобіжний захід - два місяці арешту без права на заставу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація