Підозрюваному у справі нападу на Гандзюк пом'якшили запобіжний захід

Підозрюваному у справі нападу на Гандзюк пом'якшили запобіжний захід

Один з підозрюваних перебуватиме під домашнім арештом.

Апеляційний суд Херсонської області задовольнив скаргу Володимира Васяновича та змінив запобіжний захід одному з підозрюваних у справі нападу на активістку Катерину Гандзюк  з тримання під вартою на домашній арешт.

Про це повідомили у прес-службі суду.

Під домашнім арештом Васянович перебуватиме до 19 жовтня включно. Іншим підозрюваним запобіжний захыд залишили таким же - тримання під вартою.

"Щодо підозрюваного Микити Грабчука апеляційна скарга залишена без задоволення, тобто залишено тримання під вартою без змін, щодо Сергія Торбіна також прийнято рішення про залишення апеляційної скарги без задоволення, таке ж саме рішення щодо Віктора Горбунова" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напад на громадську активістку Катерину Гандзюк стався 31 липня в Херсоні. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину невідомою рідиною. Жінка отримала опіки 40% тіла. Поліція опублікувала відео з підозрюваним у нападі. Як з’ясували експерти, активістку в Херсоні облили концентрованою сірчаною кислотою. 

17 серпня, співробітники Нацполіції та СБУ затримали двох осіб, яких вважають причетними до організації замаху на активістку. Згодом правоохоронці провели спецоперацію і затримали ще трьох підозрюваних у нападі.

 

Підозрюваного в нападі на Катерину Гандзюк заарештували на два місяці

Підозрюваного в нападі на Катерину Гандзюк заарештували на два місяці

Повʼязані теми:

Наступна публікація