Підпалила ковдру, щоб розбудити: на Одещині п'яна жінка "пожартувала" над сусідом

Чоловік помер у лікарні від опіків.

У селі Стара Некрасівка на Одещині 23-річна жінка підпалила ковдру чоловіка, який спав, бажаючи розбудити свого сусіда для вживання спиртних напоїв. Внаслідок загоряння потерпілого з численними опіками шкіри було доправлено до лікарні, де він помер.

Про це вчора, 20 жовтня, повідомили в ГУ НП Одещини.

Місцева жителька, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, пішла до свого сусіда, з яким хотіла продовжити вживати алкогольні напої. Але на момент її приходу господар будинку спав. Розбудити його в жінки не вийшло. Тоді жінка вирішила пожартувати над своїм знайомим: взяла зі свого дому паливно-мастильну суміш, облила нею ковдру, якою він був укритий.

Побачивши, що полум'я швидко спалахнуло, жінка втекла з місця події і звернулася за допомогою. Медики шпиталізували потерпілого.

У лікарні чоловік заявив, що претензій до своєї сусідки не має. За добу він помер від отриманих опіків.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Жінці повідомлено про підозру. Їй обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За скоєне зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Раніше повідомлялося, що у Миронівці у річці Росава потонув дев'ятирічний хлопчик. Його та 7-річну сестричку на дно потягнула бабуся, якій у воді стало зле. Жінку та дівчинку врятували два підлітки, які купались поруч. Як виявилося пізніше, жінка була п'яна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація