Після конфлікту з охороною нічного клубу в Бердичеві парубок опинився в лікарні з переломом хребта

Після конфлікту з охороною нічного клубу в Бердичеві парубок опинився в лікарні з переломом хребта

Постраждалий нині у травматології місцевої лікарні.

Пацієнт травматологічного відділення лікарні в Бердичеві стверджує, що опинився під наглядом медиків унаслідок побиття охоронцями нічного клубу. Ті начебто накинулися на 18-річного парубка після його відмови зняти куртку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Спина – дуже гострий, нестерпний біль. Усю ніч не спав, дуже болить", - скаржиться Денис Ліщинський, який уже дві доби прикутий до ліжка. Він розповів, що до клубу пішов із друзями, там відпочивав, танцював, а потім вийшов надвір. Коли ж повертався, охоронці почали вимагати зняти куртку, на що Денис відповів, що в залі повно людей у  верхньому одязі. "Ну, вони не хотіли пояснювати. Я не помітив – мене вдарив хтось і я вилетів за двері клубу, впав і сильно вдарився об сходинки", - твердить потерпілий. Лікарі діагностували в нього компресійний перелом хребта. "Це серйозна травма. Ліжковий режим місяц-півтора, а потім корсет треба носити", - попередив травматолог міської лікарні Петро Чирка.

У Бердичеві 18-річний парубок заявив про побиття охороною нічного клубу за відмову зняти куртку

У Бердичеві 18-річний парубок заявив про побиття охороною нічного клубу за відмову зняти куртку

У нічний клуб журналісти не потрапили, бо він зачинений, але всередині розгледіли оголошення про заборону входити у верхньому одязі  та прохання користуватися гардеробом. Власник закладу зустрічатися відмовився, охоронцям клубу спілкуватися зі ЗМІ також не дозволив, але телефоном заявив, що його люди хлопця не били – лише випхали із зали, а на вулиці той міг упасти вже сам. "Його не пустили в зал. Людина була нетвереза, у травмпункті зафіксували, що в нього не було ніяких побоїв. Ви розумієте, виявляється, що чотири чоловіки били, і жодного синця немає", - каже власник клубу Віталій Вітусевич.

У поліції відкрили кримінальне  провадження за статтею про завдання легких тілесних ушкоджень, і тепер опитують  свідків. У власника клубу проситимуть відео з камер спостереження. "У даний час ще зарано говорити, що за інцидент був і хто спровокував конфлікт, бо заява щойно надійшла, й інша сторона ще не надала своїх показів", - пояснила керівник відділу комунікації управління поліції у Житомирській області Алла Ващенко. Батьки ж потерпілого вже вимагають компенсації у власника розважального закладу за лікування сина. "Щось не сподобалось, не сподобалася ця курточка – виведи його. Не хоче виходити – виклич поліцію, нехай вони його  заберуть. Але методи рукоприкладства – це неправильно і несправедливо", - вважає мама Вікторія Клапішевська.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація