Після скандалу з грошима на армію Гнап заявив про "примирення" з партією "Сила людей"

Після скандалу з грошима на армію Гнап заявив про "примирення" з партією "Сила людей"

Фото: УНІАН

За його словами, передвиборча кампанія триває.

Кандидат у президенти Дмитро Гнап заявив, що домовився з радою партії "Сила людей" і буде продовжувати свою президентську кампанію від імені політсили.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Майже тиждень довелось витратити на узгодження позицій з партійними осередками Сила Людей. По участі в моїй передвиборчій кампанії. Відтак, наш штаб продовжує працювати", - написав він.

Гнап додав, що відтепер кампанію очолює один з лідерів партії - Дмитро Дробот.

Майже тиждень довелось витратити на узгодження позицій з партійними осередками Сила Людей. По участі в моїй...

Опубліковано Дмитром Гнапом Вівторок, 19 лютого 2019 р.

Як повідомили у прес-службі партії, офіційно рішення щодо кандидатури Гнапа буде ухвалено 2 березня на з'їзді політсили. Там зазначили, що до з'їзду вимоги партії про зняття кандидатури Гнапа на виборах від імені політсили залишаються незмінними, передає TheБабель.

Нагадаємо, 3 лютого Дмитро Гнап подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на посаду президента України. Необхідні для реєстрації 2,5 млн грн застави були зібрані з громадських внесків.

Згодом з’ясувалося, що агенція "Слідство.Інфо" 2015 року отримала премію журналістів, яка становила 15 тисяч євро, і планувала витратити на допомогу українським військовим. Проте 9 тисяч євро були виявлені у банківській скринці Гнапа.

Після цього партія "Сила людей" закликала свого представника відмовитися від участі у виборах.  8 лютого ЦВК зареєструвала Гнапа кандидатом у президенти. Згодом Гнап заявив, що переказав скандальні гроші на рахунок "Слідства.Інфо".

Повʼязані теми:

Наступна публікація