Після смертельної пожежі у дитячому таборі віце-мер Одеси подала у відставку

Після смертельної пожежі у дитячому таборі віце-мер Одеси подала у відставку

Фото: УНІАН

Її звільнено "за власним бажанням".

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про відставку своєї заступниці з гуманітарних питань Зінаїди Цвірінько після кривавої пожежі у дитячому таборі "Вікторія" і реакції громадськості на неї.

Про це інформує Думская.net.

Її звільнено "за власним бажанням".

Заяву на звільнення вона написала вчора, 19 вересня.

Додамо, що її прізвище Цвірінько вже відсутнє серед заступників Труханова на офіційному сайті Одеси.

Біля Одеської міськради сталися сутички між активістами та поліцією

Біля Одеської міськради сталися сутички між активістами та поліцією

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, під будівлею міської ради Одеси виникли сутички між представниками правоохоронних органів та учасниками мітингу, які вимагали відставки мера. 

Зібралося біля мерії близько 500 осіб, які вимагали відставки мера Геннадія Труханова після смертельної пожежі у дитячому таборі "Вікторія". Відзначається, що розпочалися сутички через те, що один з учасників акції був у балаклаві. Представники "Свободи" та "Нацкорпусу" намагалися потрапити до будівлі, однак їх не пустили. Біля бічного входу нібито сталася бійка.

Постраждали у сутичках 36 правоохоронців, а заступник голови Одеської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Винницький оприлюднив фото з перев'язаною рукою на фоні кабінету травматолога.

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючого будинку вистрибнули троє дітей. Троє дітей загинули під час пожежі, ще двоє отримали травми. Двох дітей, які отримали травми, бригада швидкої допомоги доставила в обласну дитячу клінічну лікарню. В Одеській області оголосили траур через трагедію, а ЗМІ назвали ймовірну причину смертельної пожежі в дитячому таборі в Одесі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація