Після викриття програми "Гроші" чиновники намагаються знайти "крайнього" у поганому харчуванні дітей

Після викриття програми "Гроші" чиновники намагаються знайти "крайнього" у поганому харчуванні дітей

Минулого тижня команда програми "Гроші" викрила чергову аферу довкола харчування у дитячих садочках.

Виявилося, що через недбалість та бюрократію чиновників дошкільнята недоїдають та не отримують в достатній кількості рибу, м’ясо та свіжі овочі, які за законом мають бути у дитячому меню.

Розслідування викликало неабиякий резонанс з боку батьків та навіть державних органів. Останні одразу почали шукати "крайнього" серед працівників закладу. Ним хочуть зробити медсестру, яка і розповіла журналістам про проблему недостатнього харчування. Ще одним претендентом на роль винуватця керівники дитячого закладу та представники районної адміністрації вбачають завгоспа. У новому випуску програми "Гроші", який вийде в ефір сьогодні о 22:00 на каналі "1+1", журналісти розкажуть телеглядачам, чим обернулося розслідування, та чи будуть знайдені та покарані дійсно винні.

Також "Гроші" продовжать серію сюжетів присвячену медичній реформі. Сьогодні о 22:00 журналісти проекту розкажуть, за що буде платити держава, а на що українцям доведеться витрачатися самим.

Наостанок глядачі "1+1" дізнаються, як економічна криза та девальвація гривні вдарила по найзаможніших українках, які раніше не жалкували витрачати на шопінг за кордоном десятки тисяч євро. Журналісти "Грошей" розпитають, як доводиться заощаджувати столичним світським левицям на брендових речах, бензині для спорткарів та подорожах.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Наступна публікація