Після затримання Зайцевої до слідчого вдерлися 50 невідомих - адвокат

Після затримання Зайцевої до слідчого вдерлися 50 невідомих - адвокат

Фото: УНІАН

За словами юриста, на слідчого здійснювався тиск.

Повторні зразки аналізів у водійки вбивчого Lexus Олени Зайцевої відібрали під тиском невідомих людей, які вдерлися до управління поліції, коли туди привезли дівчину після моторошної ДТП у центрі Харкова.

Про це заявила адвокат підозрюваної Юлія Козир під час засідання суду.

"Слова, яка озвучила сьогодні Зайцева, дійсно правдиві. Після того як первісні зразки були відібрані в неї, і вона була доставлено до слідчого управління, де з нею проводилися слідчі дії, на вулиці Маяковській, 22, до будівлі увірвалися близько 50 осіб, які весь час проведення слідчих дій у слідчого Волкова в кабінеті, перебували під кабінетом. Вони вимагали або пояснень Зайцевої, або надання на впізнання Зайцевої – чи це ця дівчина, і змушували її пройти повторні аналізи", - наголосила вона.

На думку Козир, таким чином на слідство здійснювався тиск.

"Я вважаю, що під тиском цих осіб були відібрані ці зразки", - додала адвокат.

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.

У мережі вже з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Напередодні нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Своєю чергою вітчим водійки смертоносного Lexus під час першого коментаря щодо кривавої аварії у Харкові відхрещувався від оприлюдненого списку порушень ПДР його падчеркою, запевняючи, що авто з дівчиною "просто кинуло".

Повʼязані теми:

Наступна публікація