"Побачене викликає шок". В інституті Шалімова подивилися докази хабарництва трансплантолога і вибачилися за колегу

"Побачене викликає шок". В інституті Шалімова подивилися докази хабарництва трансплантолога і вибачилися за колегу

Фото: УНІАН

Відео невдовзі мають опублікувати на загал.

Національний Інститут хірургії та трансплантології імені Шалімова вибачився за свого колегу – трансплантолога Олега Котенка, якого підозрюють у хабарництві. Офіційне звернення вони опублікували на сторінці Інститутут у фейсбуці.

Спіробітники правоохоронних органів показали колегам Котенка частину відеоматеріалів, на підставах яких звинувачується відомий трансплантолог.

"Побачене не потребує жодних коментарів і викликає ШОК! Відомо, що днями це відео правоохоронці викладуть у вільний доступ. Ми просимо вибачення за дії нашого колеги", - йдеться у повідомленні.

Вчора відбулося засідання Вченої ради інституту на якому співробітники правоохоронних органів, аби уникнути поширення...

Опубліковано Національний Інститут хірургії та трансплантології імені О. О. Шалімова Пʼятниця, 11 жовтня 2019 р.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили лікаря-трансплантолога Олега Котенка й схопили його "на гарячому" під час отримання хабаря у десятки тисяч доларів за проведену операцію з трансплантації печінки, лікування та реабілітацію. Доктора медичних наук затримали у момент отримання 20 тисяч доларів. Ще 65 тисяч виявили в його робочому кабінеті. З банківської скриньки Котенка вилучені ще 840 тисяч доларів США.  Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід Котенку - йому присудили домашній арешт без права покидати будинок від 21:00 до 7:00. Триватиме запобіжний захід до 1 грудня 2019 року. 

Хірурга-трансплантолога Олега Котенка випустили під домашній арешт

Хірурга-трансплантолога Олега Котенка випустили під домашній арешт

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація