Побачення через сайт знайомств: у поліції розповіли подробиці моторошного вбивства на Тернопільщині

Побачення через сайт знайомств: у поліції розповіли подробиці моторошного вбивства на Тернопільщині

Побачення через сайт знайомств: у поліції розповіли подробиці моторошного вбивства на Тернопільщині

Фото: ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Жінка, яку знашли з 14-кілограмовою брилою у футболці, познайомилася зі своїм майбутнім вбивцею через інтернет.

Правоохоронці затримали чоловіка, який вбив 38-річну жінку і втопив її тіло у ставку в Тернопільській області, замотавши у футболку 14-кілограмову брилу.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції.

"Спілкування жертви і вбивці почалося на сайті знайомств. І хоч обоє проживали на Львівщині, вперше та востаннє їхні шляхи перетнулися на Тернопіллі", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясувалося, 26-річний львів'янин приїхав до родинного обійстя в Калинівці з чотирирічною дитиною, залишивши вдома вагітну дружину. Мешканка Сокаля приїхала до нього на побачення близько опівночі в четвер, 17 серпня.

"Вбивця готувався до зустрічі з жінкою, придбав пляшку вина і шоколадку, але до хати її запрошувати не став через дитину. На березі ставка вони розпили алкоголь, покупалися, а далі жінка затіяла суперечку, бо чоловік категорично відмовився вести її до будинку", - розповів начальник Управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Тернопільській області Анатолій Гуска.

За словами вбивці, тоді він вдарив жінку кулаком в обличчя, а коли вона пригрозила правоохоронцями, почав душити руками, рот жертви закрив клейкою стрічкою, яку знайшов неподалік. Також чоловік додав, що, коли жінка перестала дихати, скинув тіло у воду, проте воно одразу спливло, тому він знайшов камінь і замотав у футболку жертви. Після цього скинув труп з дамби у ставок й пішов до дитини спати.

До Львова вбивця виїхав лише у неділю, коли тіло знайшли і на місце події приїхали поліцейські.

Правоохоронці затримали чоловіка, який вже не вперше притягувався до кримінальної відповідальності, у Львові у вівторок, 22 серпня. Наразі йому вже оголосили підозру в умисному вбивстві і взяли під варту.

Нагадаємо, в Одесі ввечері 17 серпня заарештований чоловік вбив і розчленував працівницю СІЗО. Інспектор ввечері зникла на території ізолятора, а згодом співробітники установи виявили її частини тіла.

За даними прокуратури, вбивство сталося через недбальство працівників установи - підозрюваному у вбивстві співробітниці ізолятора дозволили не перебувати в камері. До того ж на території СІЗО не було встановлено мобільні пости, чергові яких зобов'язані наглядати, в тому числі, за виконанням робіт ув'язненими на господарському дворі.

В одеському СІЗО рецидивіст вбив жінку-конвоїра та засунув у мішки розрубане тіло

В одеському СІЗО рецидивіст вбив жінку-конвоїра та засунув у мішки розрубане тіло

Повʼязані теми:

Наступна публікація