Поліція затримала підозрюваного у нападі на Балуха: подробиці

Поліція затримала підозрюваного у нападі на Балуха: подробиці

Фото: УНІАН

32-річний зловмисник побив Балуха і зник.

Поліція в ніч проти 8 вересня затримала підозрюваного в нападі на експолітв'язня Володимира Балуха. Нині після побиття звільнений бранець Кремля перебуває у медзакладі у тяжкому стані.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За попередніми даними, у Балуха, який із друзями відзначав річницю звільнення з полону, близько півночі виник конфлікт із невідомим біля закладу Edem. Нападник вдарив його ногою, після чого Балух впав і втратив свідомість, а зловмисник втік. 

Ним виявися 32 річний місцевий мешканець. З’ясувалося, що він прийшов в гості до знайомого, який працює охоронцем в одному із ресторанів.

Нападнику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, колишнього бранця Кремля Володимира Балуха вночі 8 вересня побили. Постраждалого знайшли лише вранці. Його госпіталізували із травмами з ПКіВ "Гідропарк".

Балуху зробили операцію на головному мозку із видалення гематоми. Після операції він перебуває у реанімації київської лікарні у медикаментозному сні. Інформація про зламану руку і ключицю не підтвердилася. 

За словами друзів Балуха, 7 вересня, у річницю звільнення з російського полону, чоловік разом із колишніми бранцями святкував рік на волі. У ресторані в Балуха нібито виникла суперечка з російськомовною компанією саме через мову. Соратники припускають, що ці люди і могли здійснити на нього напад.

Станом на 16 вересня лікарі ввели Балуха в стан медикаментозної коми, оскільки він намагався зірвати пов’язку з голови.

Побиття Володимира Балуха: що було перед злочином та які є версії подій

Побиття Володимира Балуха: що було перед злочином та які є версії подій

Повʼязані теми:

Наступна публікація