Поцуплений мікроавтобус чернівецького депутата допоміг викрити банду автокрадіїв

Поцуплений мікроавтобус чернівецького депутата допоміг викрити банду автокрадіїв

Фото: Getty Images

Спецпризначенці КОРДу зупинили злодюжок на сусідній вулиці

Крадіїв елітних авто затримали в Чернівцях, йдеться в ТСН.12.00.

Двоє чоловіків, один з яких вже неодноразово відбував покарання за грабіж, спеціалізувались на викраденні дорогих автівок як на Буковині, так і в інших регіонах.

Маючи солідний арсенал спецтехніки, працювали доволі оперативно. Виводили з ладу сигналізацію автівок за лічені хвилини.

Невідомо скільки б ще тривала успішна злочинна кар'єра, якби чоловіки не поцупили мікроавтобус, що належить депутату чернівецької міськради. Та ще й просто з-під вікон його квартири.

Спецпризначенці КОРДу зупинили злодюжок на сусідній вулиці, коли ті вже їхали у вкраденому авто.

Нагадаємо, наприкінці січня Національна поліція викрила масштабне злочинне угрупування – "монополіста" у сфері викрадень авто по всій Україні. Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції, за сприянням СБУ та ГПУ, викрив злочинну схему, за якою в країні декілька років діяло стійке ієрархічне об'єднання, яке спеціалізувалось на викраденнях дорогих автомобілів зі подальшим поверненням за винагороду. За наявною у слідства інформацією, угруповання діяло у Києві, Львові, Хмельницькому, Житомирі, Івано-Франковській та Рівненській областях. 

 

У Чернівцях затримали крадіїв елітних авто

У Чернівцях затримали крадіїв елітних авто

Повʼязані теми:

Наступна публікація