Подробиці страшної різанини у Фастові: жінка з 24 пораненнями встигла дійти до лікарів і сказати найважливіше

Подробиці страшної різанини у Фастові: жінка з 24 пораненнями встигла дійти до лікарів і сказати найважливіше

Фото: ТСН

Перед смертю жертва вбивці дала розпорядження щодо своїх дітей.

У Фастові на Київщині невідомий напав на жінку біля воріт дитячого садочка, звідки вона забирала 3-річного сина. Жертва отримала 24 удари ножем, але знайшла в собі сили дійти до лікарні через дорогу, і перед тим, як знепритомніти, сказали, з ким потрібно зв’язатися та що робити із дітьми, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Найкращі місцеві лікарі намагалися припинити кровотечу і залатати рани, однак за кілька хвилин жінка померла. Вона втратила три літри крові. "Це зробила не людина, це якийсь безумець просто в стадії психозу, аффекта. Поранення черевної порожнини, грудної клітини, різані поранення кистей, шиї", - розповів головний лікар районної лікарні Андрій Герцен.

На Київщині невідомий біля воріт дитсадка 24 рази вдарив ножем жінку і втік

На Київщині невідомий біля воріт дитсадка 24 рази вдарив ножем жінку і втік

Лілія Гордєєва жила в будинку у центрі Фастова із 9-річною донькою та 3-річним сином, її старший 20-річний син зараз є студентом у Польщі. Він уже на шляху додому, приїхала і мама Лілії – незряча і вбита горем. Що могло стати причиною такого звірства – ні родичі, ні друзі уявлення не мають. Вони твердять, що чоловіка, у якого могли би бути особисті мотиви, у Лілії не було, бо вона ще не відійшла після раптової смерті коханого. "Чотири роки тому чоловіка отруїли невідомою речовиною. Чоловіки до неї ніякі не ходили, вона дітьми лише займалася", - каже голова житлового кооперативу Ольга Кириченко.

Від покійного чоловіка Гордєєва у спадок дістала невеличкий бізнес, але й у цьому друзі мотивів для злочину не бачать. "Які можуть бути бізнесові стосунки, якщо у неї маленький магазинчик, де вона торгує дитячими речами? Хіба це варто життя людини? Це мама, яка заробляла чесною працею", - каже Тетяна Кузьменко. Причини вбивства мають з’ясовують слідчі, котрі своїх версій поки що не розголошують. Однак у поліції вже повідомили, що відрядили до Фастова найкращих експертів. "Він напав ззаду, але це не говорить, що там не було відеокамер, наприклад. Ми теж це зараз все перевіряємо", - запевнив речник обласної поліції Микола Жукович.

Кримінальну справу порушили за статтею про навмисне вбиство, котре передбачає 15-річний термін або ж довічне ув'язнення. Поліція шукає свідків, а близькі Лілії тим часом вирішують, що робити із сиротами. "Цій родині зараз дуже потрібна допомога, тому що хлопець у неї студент, мама була на її забезпеченні. І двоє маленьких дітей. Родичі є, звичайно, ми, друзі, родичі, чим зможемо, допоможемо", - каже подруга Тетяна. Поховають Лілію у Фастові в четвер.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація