Трагічна смерть на Миколаївщині: ротвейлера на жінку посеред вулиці нацькував чоловік

Трагічна смерть на Миколаївщині: ротвейлера на жінку посеред вулиці нацькував чоловік

Фото: pixabay.com

Він сказав "Фас!", а потім пішов, покинувши постраждалу стікати кров’ю.

У Вознесенську на Миколаївщині посеред вулиці бійцівський собака до смерті загриз жінку. Свідки стверджують, що пса на загиблу нацькував його господар, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дмитро Сазонов живе навпроти та розповідає, що все сталося пізно ввечері, коли сам був на роботі, а про трагедію дізнався вранці від сусідів. Вони розповіли, що на жінку нацькували ротвейлера. "Він просто сказав: фас! Відпустив із повідка і сказав рвати. А далі він просто розвернувся і пішов додому, він її залишив. Кажуть, що всю ніч кричала", - розповів місцевий житель. Медики приїхали, коли жінка була без свідомості, але ще дихала, проте врятувати її не змогли – вона втратила надто багато крові. "Вона вся була покусана. Була гостра крововтрата, скальпована рана, скальп повністю знято. Померла буквально через кілька годин після надходження", - розповів завідувач хірургічного відділення Вознесенської ЦРЛ Олександр Дишловий.

На Миколаївщині бійцівський собака на смерть загриз жінку

На Миколаївщині бійцівський собака на смерть загриз жінку

У поліції кажуть, що коли прибули на виклик, собака ще був поруч зі своєю жертвою.  "При наближенні до дівчини собака втекла. Поки її господар не встановлений, проводяться всі можливі заходи по встановленню власника собаки", - пояснив керівник відділу поліції Вознесенська Дмитро Шаповалов.

Загибла 27-річна Євгенія жила з матір’ю та бабусею. Родина жила в злиднях, ніхто з жінок не працює. Матір дівчини каже, що донька ввечері пішла гуляти і лише зранку вона дізналася, що Євгенія мертва. Жінка вважає, що собаку нацькував її колишній хлопець – так нібито помстився за те, що дівчина його кинула. "Казали, що бачили, як він стояв, а собака розривала. Чого вона взагалі до нього пішла", - каже Анжела Доній. Чоловік, якого звинувачують у нападі, живе разом з батьком, дверей у будинку ніхто не відчиняє, проте чути, що всередині замкнено собаку.

Не відчинили дверей і поліції, яка встановила, де живе підозрюваний. Його сусіди зізнаються – цього чоловіка побоюються, бо він відлюдькуватий, любить випити і поводиться неадекватно. Але ще більше на вулиці остерігаються його собаки. "Він її без намордника постійно випускає", - каже місцевий мешканець Сергій Жулко. "Собаку шкода, звісно, вона ж не винувата. Він сказав їй просто, вона надресирована – все", - каже місцевий житель Дмитро Сазонов.

У поліції наголошують, що до трагедії жодних скарг на чоловіка і його собаку від сусідів не було. Правоохоронці відкрили одразу два кримінальних провадження – за фактом убивства та залишення в небезпеці. Підозрюваного досі не затримали, бо не можуть його знайти і допитати.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація