Подробиці вибуху в Дніпрі: чоловік підірвав на балконі пакет петард - йому відірвало руку

Від вибуху також постраждала дівчина.

Потужний вибух, що стався в одній із квартир на вулиці Софії Ковалевської в Дніпрі, відбувся не через вибухівку чи гранату. Це був цілий пакет петард. Їх на балконі підірвав 32-річний чоловік.

Вибух був настільки потужний, що йому відірвало руку. 18-річна дівчина, яка була поруч, отримала відкриту черепно-мозкову травму. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

"Свідки повідомляли спецлінії 102 про те, що (після вибуху) скло посипалося з вікон на третьому поверсі та чутно крики людей. Патрульні, рятувальники та медики одразу прибули на місце події. Як з'ясувалося, в одній з квартир будинку чоловік, за його словами, вирішив підірвати на балконі петарди усі разом. В результаті стався вибух такої сили, що він та жінка, яка перебувала у цей час неподалік в кімнаті, отримали важкі травми. Чоловікові ампутувало руку по лікоть, а жінка мала відкриту черепно-мозкову травму. Потерпілих у важкому стані шпиталізували", - ідеться в повідомленні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Амур-Нижньодніпровського відділку поліції, яка з'ясовуватиме усі обставини того, що сталося.

Раніше повідомлялося, що у Житомирі знайшли заряджені гранатомети у смітнику. Підозрілий мішок побачив чоловік, який шукав брухт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація