Подробиці вибуху в Харкові: троє чоловіків загинули миттєво, шансів вижити у них не було

Подробиці вибуху в Харкові: троє чоловіків загинули миттєво, шансів вижити у них не було

Фото: Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Два обгорілих тіла знайшли в машині, одне – поряд із нею.

Потужний вибух в гаражному кооперативі на околиці Харкова забрав життя трьох людей. У поліції називають трагедію нещасним випадком, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Момент вибуху потрапив на камери зовнішнього спостереження о 5:20 ранку. "Горить гараж, стіни вже обрушилися, плити вже обрушилися. Приступили до гасіння, одразу евакуювали з сусіднього гаража", - розповів командир відділення 25-ї частини ДСНС у Харківській області Сергій Якушин. Гараж, де сталася трагедія, зруйнований вщент, його завали розгрібали важкою технікою – екскаватором і краном. Обгорілі тіла загиблих знайшли у розчавленій машині, котрій вибухом майже відірвало дах, та поряд із нею. Шансів вижити в людей не було – всі загинули миттєво.

Потужний вибух на околиці Харкова забрав життя трьох людей

Потужний вибух на околиці Харкова забрав життя трьох людей

Найстаршому з загиблих чоловіків було 36 років, іще двом – 24 та 21. Усі працювали водіями на очисних спорудах Харкова, і час до часу випивали в гаражі. "Ніколи не бачив, щоби вони були в дим п’яні. Раз на місяць я їх точно бачив", - каже один автовласників-сусідів по гаражах. "Ніколи такого не було. Скільки років тут гаражі – таке вперше", - шокована місцева жителька Валентина Гримак. По обіді приїжджають родичі та друзі загиблих – вони теж у стані шоку від того, що сталося.

Щонайменше два сусідніх гаражі пошкоджені. "Такого нічого не розбилося, просто гараж відновлювати потрібно. Все, що матеріальне – можна відновити. Людей не відновиш", - каже власник пошкодженого гаража Сергій. Трагедію поліція розслідує як нещасний випадок. Правоохоронці припускають, що в гаражі стався витік газу з балона в авто. "За попередньою версією, вибух стався через несправності газового балону", - розповіла заступниця керівника Індустріального відділу поліції Олена Альохіна.

Кореспондентка ТСН Юлія Семененко

Повʼязані теми:

Наступна публікація