Подружжя пенсіонерів віддало 10 тисяч гривень на підтримку Євромайдану

Подружжя пенсіонерів віддало 10 тисяч гривень на підтримку Євромайдану

Пенсіонери віддали гроші, які збирали роками. / Фото: AirPano

Подружжя хоче дочекатися того моменту, коли Україна стане "щасливою країною щасливих людей".

Пенсіонери з Івано-франківська Михайло Кравчук та Мирослава Калина пожертвували 10 тисяч грн для відправлення людей з Івано-Франківська на підтримку київського Євромайдану.

Про це місцевим журналістам повідомив представник штабу національного спротиву диктатурі Дмитро Чуйко.

За його словами, 89-річний Михайло Кравчук з дружиною за станом здоров'я не можуть підтримати головний Майдан країни фізично, тому вирішили допомогти матеріально, пише УНІАН.

"Мене дуже болить, те що зараз відбувається в країні. Українцям треба боротись за свою незалежність, тому треба їхати на Майдан. Ми з жінкою порахували, що 10 тис. грн. має вистачити для того, щоб відправити великий автобус з активістами до Києва", - зауважив пенсіонер.

Дідусь зізнається, що дуже хоче з дружиною дожити до того моменту, коли Україна нарешті стане "щасливою країною щасливих людей". "На перемогу!", - додав дідусь.

Чуйко зауважив, що подружжя в місяць витрачає на ліки від 800 до 1000 гривень, проте не пожалкували тих коштів, які роками відкладали, на підтримку позитивних змін у країні.

Як повідомлялося раніше, донецький пенсіонер також віддав Євромайдану всю пенсію і пообіцяв мітингувати "поки не вб'ють".

Повʼязані теми:

Наступна публікація