Погода на 5 червня: майже всю Україну накриють дощі, місцями - з грозами

Погода на 5 червня: майже всю Україну накриють дощі, місцями - з грозами

Фото: pixabay.com

В Україні буде мінлива хмарність.

У середу, 5 червня, синоптики прогнозують короткочасні дощі, а в окремих районах – град, грози і шквали . У центральних і південних регіонах – місцями значні дощі.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні буде мінлива хмарність. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Місцями можливі шквали 15-20 м/с.

На Заході температура повітря вдень +24-26. Вночі +15-16. У центральних областях - очікується до +26 вдень і до +16 вночі.

У північних регіонах вдень прогнозують +26-27. Вночі +16-17. У східних областях температура повітря вдень +27-28, а вночі знизиться +16-18.

На Півдні вдень термометри покажуть +27-29. Вночі температура знизиться до +18-19.

У Києві, у середу, прогнозують мінливу хмарність. Місцями короткочасний дощ з грозою. Вдень температура повітря прогріється до +23-28. Вночі температура знизиться до +13-18.

6 червня синоптики прогнозують короткочасні грозові дощі на Півдні та Центрі. На решті території місцями короткочасний дощ з грозами. На Півночі і Сході – без опадів.

Як повідомлялося раніше, в Одесі після потужної зливи почався деревопад, зранку дороги перекрили повалені стовбури. У Первомайському та Кривоозерському районах випав град завбільшки із голубине яйце. У 30-градусну спеку крижані кульки сипали з неба протягом години, побило посіви на сотнях гектарах.

[media type="video" id="386990538"

Град розміром з голубине яйце побив посіви на Миколаївщині

Град розміром з голубине яйце побив посіви на Миколаївщині

Повʼязані теми:

Наступна публікація