Погода на морських курортах України: де комфортно відпочивати

Погода на морських курортах України: де комфортно відпочивати

Фото: УНІАН

На курортах Чорного та Азовського морів очікуються дощі.

В Одесі, Бердянську, Чорноморську і Маріуполі 14 червня очікуються дощі. Незначне похолодання по всій території країни змінило спеку, яка вже встигла встановити кілька рекордів у Києві. Утім, як повідомляє Укргідрометцентр, на морських курортах України найближчими днями буде досить комфортна для відпочинку температура. Детальніше – дивіться у прогнозі.

Одеса

Вдень в Одесі очікується +26-28°C. Вітер північно-східний 5-10 м/c. Весь день буде хмарно і дощитиме. Ввечері дощ дещо вщухне, а температура повітря опуститься до 15-17 градусів вище нуля.

Чорноморськ

У Чорноморську вдень також очікується +26-28°C. Вітер південно-західний 5-10 м/c, вночі – південний 3-8 м/c. Весь день буде йти дощ.

Бердянськ

У Бердянську вдень синоптики прогнозують +26-28°C, а вночі стовпчики термометрів опустяться  до + 15-17°C. Вітер південно-західний 5-10 м/c, вночі – південний 3-8 м/c.

Маріуполь

Найтепліше буде в Маріуполі. В місті 14 червня очікується +29-31°C, вночі –17-19 градусів вище нуля. Утім, також дощитиме. Вітер південно-західний 5-10 м/c, який зміниться на північно-східний 3-18 м/c вночі.

Крим

В Криму вдень очікується +27-29°C, вночі – +17-19°C. Вітер південно-західний 5-10 м/c. Вночі та вдень буде йти дощ.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі розповіли, коли відступить спека і як довго триватиме зниження температури

Крім того синоптики дали довгостроковий прогноз. Зокрема повідомили, що в Україні цього року буде тепле літо, яке буде супроводжуватися як періодами спеки, так і періодами незначних похолодань. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація