Погода на понеділок: в Україні обіцяють заморозки та дощі

Погода на понеділок: в Україні обіцяють заморозки та дощі

Фото: pixabay.com

У столиці дощ обіцяють ввечері.

У понеділок, 15 квітня, у західних областях України мінлива хмарність, без опадів; вночі сильні заморозки у повітрі 0-4°, температура вдень 6-11° тепла; в Карпатах вночі сильні заморозки у повітрі 1-6°, температура вдень близько 0°. Про це повідомляє Укргідрометцентр на сторінці у соцмережі Facebook.

У північних, Вінницькій та Черкаській областях хмарно з проясненнями, без істотних опадів, температура вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-5° (у Вінницькій, Житомирській та Київській областях сильні заморозки у повітрі 0-3°), температура вдень 7-12° тепла.

На решті території хмарно, дощі, в Криму та Приазов'ї місцями значні дощі; температура вночі 3-8° тепла, у Приазов'ї подекуди 9-11°, вдень 10-15°.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, в південних, центральних та північних областях місцями пориви 15-18 м/с.

Фото: Укргідрометцентр

"Сьогодні у південно-східній частині дощитиме, а на заході сухо та сонячно. Сонячний ранок у Києві змінили сірі хмари з південного сходу, але протягом дня у столичному регіоні опадів не очікуємо, лише надвечір подекуди невеликий дощ.

На 7:30 у Києві 1° тепла, вдень температура становитиме 7-9°. Атмосферний тиск 750 мм рт.ст. Відносна вологість повітря 74%", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 квітня повідомлялося, що в Україні впродовж цього тижня протримається прохолодна погода  – очікується спад температури, місцями буде вдень всього 7 градусів, а дощі будуть поливати всю територію країни.

Погода в Україні: синоптики обіцяють зливи, вітри та навіть заморозки

Погода в Україні: синоптики обіцяють зливи, вітри та навіть заморозки

Повʼязані теми:

Наступна публікація