Погрожував підпалити колишню і зв'язав хлопця: в Херсонській області затримали небезпечного ревнивця

Погрожував підпалити колишню і зв'язав хлопця: в Херсонській області затримали небезпечного ревнивця

Фото: pixabay.com

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В Херсонській області чоловік зв'язав знайомого, утримував у себе вдомата бив, бо думав, що він зустрічається з його колишньою. Потерпілий звернувся до поліції.

Про це повідомили в ГУНП Херсонської області.

46-річний житель адмінцентру Новотроїцької територіальної громади запідозрив, що 23-річний знайомий має стосунки з його ексдружиною. Зловмисник запросив потерпілого до себе додому, нібито щоб поговорити. А сам зв’язав його та вимагав зізнатися, чи зустрічається він з його колишньою.

Чоловік вдарив односельця, але той заперечував стосунки з жінкою. Тоді він з телефона потерпілого зателефонував їй та почав вимагати пояснень, алей вона заперечила будь-які стосунки з цим хлопцем. Тоді ревнивець відпустив потерпілого і той звернувся до поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Чоловік пояснив копав, що не може змиритися із розлученням і сподівається відновити стосунки з колишньою дружиною. Жінку він ревнує до усіх чоловіків, яких бачить біля її будинку. Зловмисник раніше судимий за зґвалтування та незаконне зберігання зброї.

Навіть після розлучення він не залишає у спокої дружину: приходив до неї додому, намагався побити, вимагав повернутися до нього та погрожував підпалити. Поліція відкрила кримінальні провадження за ст.125 "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України та ст.129 "Погроза вбивством" КК України.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив знайомого через ревнощі. Чоловік вдарив 47-річного гостя кухонним ножем у груди, поранення виявилося смертельним. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація