"Показував геніталії, душив дітей": що говорять в селі про підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки

"Показував геніталії, душив дітей": що говорять в селі про підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки

Фото: Telegram/Департамент карного розшуку

Підозрюваного у вбивстві 62-річного Миколу покинули дружина та діти, кажуть у селі і називають причину.

Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової в селі Щасливе Херсонської області зараз перебуває в СІЗО. Про 62-річного Миколу, який жив на одній вулиці із загиблою дитиною, сусіди розповідають як про жорстоку людину, в якої були проблеми з алкоголем. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Україна 24".

Місцеві жителі кажуть, що коли чоловік був тверезим, то нікого не зачіпав, а от коли випивав – всі його боялися, оскільки знали, що в Миколи три судимості за хуліганство та побиття людей.

"Я його боялася, якщо вип'є. Я навіть не виходила з квартири. Це дуже жорстока людина, тому що були вже побиття людей... І душив, ось дітей душив, показував геніталії свої", - каже жителька Щасливого Олександра Юнгіна.

За словами сусідки підозрюваного Наталії Глобової, саме з її дітей Микола так позбиткувався.

"Я написала заяву з приводу того, що душить дітей, показував геніталії. Поліція до мене приїхала, його забрали, але через годину його відпустили. Як нам сказала поліція – ну не було ж тяжких тілесних ушкоджень", - каже сусідка.

Як розповідають у селі, саме через те, що пив і бив, Миколу покинули дружина та діти. Та попри все це, каже Наталія Глобова, вона подумати не могла, що Микола здатен на вбивство.

Убивство Марії Борисової: що відомо про підозрюваного 62-річного чоловіка

Убивство Марії Борисової: що відомо про підозрюваного 62-річного чоловіка

"Щоб так по-звірячому зґвалтувати і вбити... Котів вбивав – раз плюнути: бах об підлогу... Ми на нього і не думали в принципі", - сказала Наталія.

Попри те,  що підозрюваний у жахливому вбивстві опинився під вартою, жителі села цілком не заспокоїлися. Дітей на вулицю вже відпускають, але очей з них не зводять. Вони кажуть, що страх відпустить лише тоді, коли вбивцю Марійки Борисової засудять.

Нагадаємо, 7-річна жителька села Щасливе Марія Борисова зникла 7 березня. Сотні людей її розшукували чотири доби. Працювала поліція, нацгвардія, кінологи, УДСНС та волонтери.

У поліції Херсонської області оприлюднили докази, згідно з якими затримали 62-річного підозрюваного у вбивстві дівчинки. Ним виявився раніше засуджений односелець дитини.

Новини України: зниклу 7-річну дівчинку знайшли мертвою на вулиці, де вона жила

Новини України: зниклу 7-річну дівчинку знайшли мертвою на вулиці, де вона жила

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вбивство Марії Борисової
Наступна публікація