"Покинуті" туристи на автобусі продовжили свою подорож та отримають компенсації від туроператора

"Покинуті" туристи на автобусі продовжили свою подорож та отримають компенсації від туроператора

Фото: pixabay.com

Представники туристичної компанії розповіли подробиці інциденту.

Туристична група, яку сьогодні висаджували у Ізмаїлі з автобуса, вже продовжила свою подорож на полагодженому автобусі. Про це повідомив ТСН.ua директор компанії iTravel, що організовувала тур.

Як пояснив туроператор, дорогою у автобуса виникли проблеми з кондиціонуванням – пасажири відчули, що температура в салоні підіймається. На КПП "Болград" водій перевірив стан автобуса і виявив, що трубка, яка доправляє фреон до системи кондиціонування, тріснула і фреон витік.

Подібна проблема, упевнені організатори туру, виникла через стан доріг в Україні, оскільки перед виїздом транспорт проходив перевірку та був справним.

Туристів доправили до найближчого до кордону міста – Ізмаїл – де їх висадили не "біля узбіччя", а біля торговельного центру. Організатори знайшли СТО та полагодили транспорт. Станом на 9:30 автобус з туристами вже поїхав далі своїм маршрутом. Всі пасажири продовжили подорож, ніхто від поїздки не відмовився.

Директор компанії запевняє, що туристів не кидали, з ними постійно перебував гід із ввімкненим телефоном. Також заявляє, що на дзвінки туристів відповідали і на підтвердження тому є записи розмов з членами групи. За незручності туристи отримають відшкодування.

"Ми підготували безкоштовний екскурсійний день та безкоштовну вечерю в готелі у Албанії. З групою ми перебуваємо постійно на зв'язку", - повідомив директор iTravel.

Нагадаємо, про проблеми з автобусом ТСН повідомили туристи, які запевняли, що дорогою автобус ламався кілька разів, а людей висадили просто на узбіччі.

На Одещині водій турфіми залишив пасажирів на вулиці та не повернувся

На Одещині водій турфіми залишив пасажирів на вулиці та не повернувся

Повʼязані теми:

Наступна публікація