Поліцейська з Буковини пожертвувала своє волосся на перуки онкохворих дітей

Поліцейська з Буковини пожертвувала своє волосся на перуки онкохворих дітей

Дівчина запевняє, що не шкодує про свій вчинок.

На Буковині капрал поліції Мар’яна Жизномирська, надихнувшись вчинком маленької харків'янки, яка відрізала своє волосся для перуки хворої дитини, вирішила також пожертвувати свою розкішну косу для двох 5-річних дівчат з онкологією, які втратили волосячко внаслідок хіміотерапії.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

“5-річні Софійка та Валерія — мужньо борються з онкологією. Зараз вони перебувають у відділенні онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні. Через пройдені хіміотерапії дівчатка втратили волосся. Аби підтримати їх, інспектор відділу соціальної роботи Управління кадрового забезпечення поліції Чернівецької області Мар’яна Жизномірська відрізала своє волосся та передала мамам діток для виготовлення перук маленьким красуням”, — розповіли у поліції.

На Буковині поліцейська відрізала своє волосся для перук онкохворим діткам Так вона започаткувала благодійну ініціативу...

Опубліковано Поліція Чернівецької області Середа, 27 травня 2020 р.

Місцеві лікарі констатують, що це вперше їхнім пацієнтам роблять такий подарунок. Мар’яна запевняє, що не шкодує про свій вчинок, а мамам хворих дівчаток пообіцяла і подальшу підтримку. 

На такий крок поліцейську надихнула 10-річна дівчинка з Харкова, яка віддала своє волосся для діток, хворих на алопецію. Тож вона започаткувала благодійну ініціативу “Підтримай тих, хто потребує” і власним прикладом показала, що допомагати — просто.

Якщо ви бажаєте підтримати фінансово дівчаток, який допомогла поліцейська, правоохоронці надають банківські реквізити батьків дітей. 

На сайті ТСН.ua у розділі "Допомога" щодня публікується інформацію про людей, які потребують фінансової допомоги для лікування онкологічних хвороб і не лише. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація