Поліцейський упізнав жінку, яка з дитиною на плечах зламала фонтан Боярки

Поліцейський упізнав жінку, яка з дитиною на плечах зламала фонтан Боярки

Фото: Київ Оперативний

Дівчина пояснила, що залізла на фонтан, бо хотіла зробити фото.

Дільничний офіцер поліції упізнав жінку, яка видердась на фонтан у Боярці (Київська область) та зламала його. Це 20-річна місцева мешканка. Про це повідомляє портал Київ оперативний на сторінці у соцмережі Facebook.

Фото: Facebook/Киев Оперативный

"Із заявою про пошкодження фонтану до поліції звернулась працівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану, поруч з яким розташований фонтан. Також поліцейські виявили під час моніторингу мережі Інтернет відповідне відео з хуліганськими діями невідомої особи.

Під час проведення поліцейських заходів дільничний офіцер поліції встановив особу правопорушниці. Нею виявилась місцева 20-річна жителька", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейським дівчина зізналася у скоєному та пояснила, що з рідною сестричкою на плечах хотіла сфотографуватись на верхівці фонтану.

Як відомо, фонтан належить місцевому комунальному підприємству, якому завдано матеріальної шкоди на загальну суму понад 37 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що камери спостереження у місті Боярка Київської області зафіксували момент пошкодження міського фонтану жінкою з дитиною на плечах. Жінка видерлась на фонтан, який потім розбився.

Повʼязані теми:

Наступна публікація