Поліція ідентифікувала особи загиблих, тіла яких підкинули до лікарні в Нікополі з вогнестрілами

Поліція ідентифікувала особи загиблих, тіла яких підкинули до лікарні в Нікополі з вогнестрілами

У Дніпропетровській області розшукують стрільця

У Дніпропетровській області введено план "Перехоплення" , щоб розшукати чоловіка, що привіз до лікарні два тіла і зник.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Усе сталося на світанку. Невідомий привіз двох людей із вогнестрільними пораненнями. Коли лікарі встановили, що допомогти пораненим уже не в змозі, то кинулися шукати того, хто їх привіз. Але чоловік залишив на території шпиталю автомобіль, а сам утік.

Слідчі дії ще тривають, біля лікарні працюють правоохоронці, пропускають лише пацієнтів.

Саме сюди о пів на шосту ранку приїхав сірий "Ланос". Водій заніс до приймального відділення тіла двох людей. Нічого не пояснив, даних пацієнтів не повідомив. Коли медики почали оглядати чоловіків, невідомий вийшов з лікарні і зник. Авто кинув.

У Дніпропетровській області розшукують невідомого, який привіз до лікарні підстрелених небіжчиків

У Дніпропетровській області розшукують невідомого, який привіз до лікарні підстрелених небіжчиків

Лікарі швидко зрозуміли, що допомога двом доправленим чоловікам вже не знадобиться. Поранення були смертельними. І вже поліція з’ясувала особи вбитих. Один - житель Нікополя, інший - сусідньої області. "Пацієнти були без ознак життя доставлені з вогнепальними пораненнями. У одного вогнепальне поранення шиї, у другого - вогнепальне поранення наскрізне грудної клітини. Судячи зі стану, це сталося не більше години до цього", - запевняє керівник Нікопольської міської лікарні № 1 Олександр Саморуков.

"Зараз поліція відпрацьовує відео з камер спостереження для того, щоб це допомогло в розшуку підозрюваної особи. За попередньою інформацією, конфлікт стався на побутовому ґрунті, поліція зараз встановлює усі обставини вказаної події", - додає речниця ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Це було навмисне вбивство, переконані у поліції. Одразу розпочали спецоперацію по всій області. Правоохоронці у бронежилетах та з автоматами від самого ранку перевіряють авто, у яких можуть бути підозрювані. Наразі про затримання причетних не повідомляють.

Повʼязані теми:

Наступна публікація